içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ahmet Ataç: Binlerce vatandaşımızla sofralarımızı paylaştık

Ahmet Ataç: Binlerce vatandaşımızla sofralarımızı paylaştık
Haberi Sesli Dinle
Tepebaşı Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte mevlit okutuldu. Etkinlik sonunda konuşan Başkan Ataç, “Ramazan ayı Eskişehir’imizde çok güzel geçti. Hava şartlarının el verdiği sürece sokak iftarlarımızı yaptık, binlerce vatandaşımız masalarımıza oturdu, iftar sofrasını birlikte paylaştık” dedi.
Tepebaşı Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çok sayıda kadın bir araya geldi.
Düzenlenen programa Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda Belde Evi kursiyeri kadın yer aldı. Etkinlikte, Kadir Gecesinin önemine değinilerek duaların kabul olmasını dilendi. 
Etkinlikte konuşan Başkan Ataç, “Yavaş yavaş Ramazan ayımız sona ermekte. Tuttuğumuz oruçlar, dualar kabul olsun. Allah’ım nicelerini göstersin. Ramazan ayı Eskişehir’imizde çok güzel geçti. Hava şartlarının el verdiği sürece sokak iftarlarımızı yaptık, binlerce vatandaşımız masalarımıza oturdu, iftar sofrasını birlikte paylaştık. Ayrıca son seçimde bana gösterdiğiniz teveccühe çok teşekkür ediyorum. Bunu 25 yıldır yapıyorsunuz. Biz de sizlerin başını eğdirmedik ve bugünlere geldik. Bugün Eskişehir Türkiye’de yaşanacak kentler başında geliyor. Bu fırsatı sizler bize verdiniz, biz de Eskişehir’imizi geliştirdik. Sizlere minnet borçluyum. Önümüzdeki 5 yılda da güzel şeyler yapalım. Allah bize huzur, sağlık versin ki sizler için çalışalım. Belediye hizmeti ibadet gibi bir şey. İnsanlarımızın yüzünün güldüğünü görünce biz de mutlu oluyoruz ve yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz. Önümüzde bir bayram var. Bayramınız sağlık içinde, mutluluk içinde tüm sevdiklerinizle geçirin” dedi. 
Etkinliğe katılan kadınlar da mevlit programı için Başkan Ataç’a teşekkür ederken Tepebaşı Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesinden dolayı da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Etkinlik okunan ilahiler ve edilen toplu dualarla son buldu.

Tarih: 06-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum